Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Περί κάρτας του πολίτη και άλλα οργουελικά

Κάρτα του πολίτη: ο ολοκληρωτισμός του κεφαλαίου
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει, ανάμεσα στα άλλα μέτρα κοινωνικού εκφασισμού και ληστρικής αφαίμαξης του λαϊκού πλούτου, την κάρτα του πολίτη, στέλνοντας για πολλοστή φορά τους καλοπληρωμένους εκπροσώπους της, μπατσο-ηλεκτρονικούς και δημοσιογράφους, στα μέσα μαζικής εξαπάτησης να καθησυχάζουν το λαό ότι δήθεν στην κάρτα δεν θα εισάγονται στοιχεία που δεν επιθυμεί ο πολίτης και θα εξαλειφθεί η φοροδιαφυγή. Αυτά είναι παραμύθια της κυβέρνησης, εθνικής και παγκόσμιας (ΔΝΤ, ΕΕ), που δεν θα αποκαλυφθούν με τις φωνές των σκοταδιστών της μεταφυσικής. Εκείνο που πραγματικά επιχειρείται να επιβληθεί στον ‘αποκοιμισμένο και εύπιστο’ λαό είναι μια πλανητικής έκτασης ληστεία του λαού, χαφιεδισμός και μετατροπή του λαού σε μαριονέτα, που όλες οι κινήσεις του καθορίζονται από κέντρα εξουσίας και ο ίδιος δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά. Όλες οι ελευθερίες του και όλα τα δικαιώματά του θα ρίπτονται στα σκουπίδια του 4ου ηλεκτρονικού Ράιχ, με την υποχρεωτική έκδοση καρτών (ήδη κυκλοφορούν οι δωρο/κερδο-κάρτες και μας καταγράφουν).
Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία μας και η ελεύθερη δράση μας θα περιοριστεί από συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου. Η δημιουργία διασταυρούμενων βάσεων προσωπικών δεδομένων (ταυτότητας, δημογραφικά, βιογραφικά, αιτήσεων, ανατομίας και υγείας, νομικά, εφορίας, μισθοδοσίας, τραπεζών, λογαριασμών-αγορών-πωλήσεων-δανεισμών, μετακινήσεων και τηλεπικοινωνιών, συμμετοχής και συναθροίσεων) και η πρόσβαση σ’ αυτά οδηγεί όχι μόνον στην ηλεκτρονική καταγραφή και αποθήκευση (των ιδιοτήτων μας, των αναγκών μας και των δράσεών μας) αλλά και στον πειθαναγκασμό μας να πληρώνουμε για κάθε κίνησή μας (π.χ. διόδια) και κάθε παροχή αγαθών και υπηρεσιών. Η κάρτα δηλαδή μπορεί να λειτουργεί είτε ως κάμερα-GPS που επιτηρεί και καταστέλλει εύκολα και γρήγορα τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους κοινωνικά ανυπάκουους, είτε μπλοκάροντας αμοιβές εργαζομένων και κοινωνικές παροχές, είτε ως αδιάκριτος πληροφορητής προτιμήσεων, αρνήσεων και συνηθειών για τη διαφήμιση ή για τον εξευτελισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό, είτε ως κάρτα ‘εισόδου’ σε οτιδήποτε, από την οποία θα αφαιρούνται συνεχώς χρηματικά ποσά και θα προσθαφαιρούνται στοιχεία, και όλα αυτά εν γνώσει μας ή εν αγνοία μας! Πληρωτέα ποσά, πρόστιμα, διοικητικά μέτρα και ποικίλες ποινές θα εισάγονται εύκολα, και δεν θα μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας, μια και ανθρωπόμορφοι απατεώνες θα μετατρέπονται απλώς σε ένα ‘αόρατο’ χέρι (της παραγωγικής ή κρατικής μηχανής), εναντίον του οποίου θα είναι αδύνατον να στραφούμε.
Κανείς πολίτης με στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν θα δεχθεί καν τη συζήτηση περί κάρτας του πολίτη. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα δεν θα περάσει, καταστροφή των συστημάτων παρακολούθησης και ηλεκτρονικών υπεξαιρέσεων σε βάρος του λαού. Δεν θα επιτρέψουμε την αστυνόμευση, το μάνατζμεντ, την επιχειρηματική δραστηριότητα και κερδοσκοπία (ρατσιστική και συμφέρουσα επιλογή ‘υγιούς’ προσωπικού, αποτελεσματικό μάρκετινγκ) από τη χρήση των προσωπικών μας δεδομένων. Είμαστε αντι-καρτικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: